Bungalowpark Sunclass Durbuy
Rue d’Andenne 20, B-6940
Petithan (Durbuy), België
Bookmark and Share  

Wat te doen in de Belgische Ardennen

  MENU
 
 

 

 
     
  
  WAT IS ER TE DOEN IN DE ARDENNEN
 
 


De Ardennen. Het zogenaamde Belgisch Massief maakt deze streek tot een unieke bestemming op slechts een steenworp afstand van de Randstad (275 km vanaf Utrecht). Uniek op velerlei gebied. Van de wilde natuur tot de culinaire Bourgondische tradities. Van de imposante citadellen tot de lieflijke dorpjes vol bezienswaardigheden. 

Maar ook de indrukwekkende rotspartijen, de uitgestrekte bossen, de snelstromende riviertjes en de majestueuze Maas maken het gebied tot iets uitzonderlijks. Zowel voor wandelaars als voor echte sportievelingen. Kanoën, mountainbiken, abseilen en bergbeklimmen, golfen of paardrijden. Wat uw hart ook sneller doet kloppen, u vindt het in de Ardennen.


Ook op cultureel vlak komt de bezoeker aan zijn trekken : musea, kapittelkerken en abdijen, kastelen, paleizen, opera’s, theaters, muziekconservatoria … Uniek zijn verder: de kuuroorden, met Spa en Chaudfontaine, de autosport van topniveau met het circuit van Spa-Francorchamps – door de professionals beschouwd als het mooiste circuit ter wereld – of op cultureel vlak aan de Koninklijke Opera van Wallonië en het Filharmonisch Orkest van Luik.
 

Om goed van alles te genieten wat de Ardennen te bieden heeft is vakantiepark Sunclass Durbuy een prima uitvalbasis. Bekijk ons vakantiehuisje nr. 132 op dit park voor een heerlijke vakantie in de Ardennen. In de nieuwsbrief van het park leest u over de actuele activiteiten in de buurt.

 
     
 Print   
@ 2010 GH132. Build and Powered by WSI
This site is best viewed at 1024X768 resolution. Site optimized for Internet Explorer 7.0 and Firebox 2.0